Είμαστε ο Hemperor

To Hemperor είναι ένα κατάστημα στο Χαλάνδρι με προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης και κανναβιδιόλης.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέχουν συστατικά ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως τα λιπαρά όξεα Ω3 και Ω6 που χαρίζουν διαύγεια και συγκέντρωση και αποτελούν μια πλούσια και θρεπτική πηγή διατροφής όταν ο οργανισμός λειτουργεί κάτω από συνθήκες πίεσης. Επιπλέον, οι σπόροι κάνναβης είναι μια υπερτροφή πλούσια σε μαγνήσιο, σίδηρο και μικρότερη ποσότητα βιταμινών Α και Β. Τα προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα μας απευθύνονται σε όλους αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους.

Στόχος μας στο Hemperor είναι να προσφέρουμε επιλεγμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας από αξιόπιστους και πιστοποιημένους κατασκευαστές σε χαμηλές τιμές και να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Στο Hemperor ενημερωνόμαστε σε καθημερινή βάση για τις εξελίξεις στον τομέα της κάνναβης και τις κανναβιδιόλης, όσον αφορά την νομοθεσία , τις νέες εφαρμογές/χρήσεις και νέα οφέλη που προκύπτουν από την χρήση τους, καθώς και τις τάσεις της αγοράς, ώστε να είμαστε δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή με συνέπεια και υπευθυνότητα.

"" was added to wishlist