Ένας Hemperor Κατακτά το Χαλάνδρι

  • Νέα
  • 30/07/2018
  • 0

Το Hemperor, το πρώτο κατάστημα με προϊόντα κάνναβης στα βόρεια προάστια, άνοιξε τις πύλες του την Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018. Όπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κοινού, ήρθε για να μείνει. Από την πρώτη κιόλας μέρα, ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον, είτε ήταν γνώστης του θαυματουργού αυτού φυτού, είτε ήθελε να ενημερωθεί για τις ευεργετικές του ιδιότητες καθώς και για τα θρεπτικά του συστατικά. Οι περισσότεροι επισκέπτες έμειναν έκπληκτοι με το εύρος της ποικιλίας των προϊόντων κάνναβης που υπάρχουν ήδη διαθέσιμα στο Hemperor. Από τρόφιμα/ροφήματα και πρωτεϊνη/μπάρες ενέργειας μέχρι καλλυντικά/κηραλοιφές και CBD (Κανναβιδιόλη).

Όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο Hemperor είναι 100% νόμιμα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, από νόμιμες ποικιλίες κάνναβης Sativa L. Δεν έχουν καμία ψυχοδραστική ουσία και κατ’ επέκταση δεν έχει ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως ζαλάδα ή “φτιάξιμο”. Ιδιαίτερα τα έλαια αλλά και όλη η σειρά προϊόντων με Κανναβιδιόλη (CBD), τα οποία χρησιμοποιούνται ως συμπλήρωμα διατροφής για τόνωση του ενδοκανναβιδοειδούς συστήματος, δεν περιέχουν καθόλου Τετρα-υδροκανναβινόλη (THC), την ψυχοτρόπα ουσία του φυτού της κάνναβης με τις ανεπιθύμητες παρενέργειες. Η Kανναβιδιόλη (CBD) και τα προϊόντα της περιέχουν μόνο τα ενεργά συστατικά που κάνουν την κάνναβη ένα από τα πιο υγιεινά και θεραπευτικά φυτά στον πλανήτη μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όσους επισκέφτηκαν το κατάστημα μας και μας ευχήθηκαν καλή αρχή και καλές δουλειές. Τέλος όλοι εμείς στο Hemperor δεσμευόμαστε πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να σας προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης και κανναβιδιόλης, δίνοντας πάντα έμφαση στην ποιότητα και στις πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Share:

Ιδιότητες της βιομηχανικής κάνναβης

Be the first to comment “Ένας Hemperor Κατακτά το Χαλάνδρι”

"" was added to wishlist